Restoran “Bački dvor” Vajska

Etno Restoran „Letić“ Đurđevo
26. априла 2017.
Salaš „Drevna“ Novi Sad
16. августа 2017.

Restoran “Bački dvor” se nalazi u sklopu jezera Provala, na peščanoj plaži, okružen šumom koja je prava oaza za ljubitelje prirode i lova i idealno je mesto za turizam. Jezero Provala se nalazi na području opštine Bač, na samo kilometar od naselja Vajska.

Od Novog Sada ovo najdublje jezero u Vojvodini udaljeno je 72 km. Najveći deo jezera ima dubinu od 2 do 5metara, a maksimalna dubina iznosi 19 metara. Jezero Provala je nastalo kao posledica poplave Dunava 1926. godine. Delovi jezera sa peščanom obalom su pretvoreni u divnu uređenu plažu, koja predstavlja najveće kupalište u opštini Bač. Plaža je opremljena suncobranima, kabinom za presvlačenje, tuševima, toaletom, ali i drugim sadržajima za sportske i zabavne aktivnosti – dečja igrališta, splav sa skakaonicom, tereni za vaterpolo i odbojku, kao i uređen prostor za kampovanje.

Na ovom jezeru okupi se i do 3000 kupača. Izuzetno je bogato ribom (štuka, šaran, som, amur i dr.), i omiljeno je mesto za ribolovce. Tokom letnjih meseci na jezeru se održavaju moto-susreti, zatim turnir Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku, kao i škola odbojke za najmlađe sa Vanjom Grbićem.

Restoran “Bački dvor” svojim ambijentom odiše toplotom i gracioznošću, ali u isto vreme pruža mirno mesto za odmor i uživanje u najfinijim jelima i pićima. U ovom prelepo uređenom restoranu sve drage goste očekuje bogata ponuda, ugodan boravak, te profesionalna usluga. Jedinstvena lokacija pored jezera Provala idealna je kako za poslovni tako i turistički boravak. Delikatan izbor muzike, opuštajuća unutrašnjost Bačkog dvora, restoran i bar, kao i gostoljubivost zaposlenih upotpuniće Vaš doživljaj i učiniće da svaki Vaš boravak bude zadovoljstvo i razlog da se vratite.

Usluga i meni našeg restorana ispunjava najviše standarde kulirnarstva i ugostiteljstva. Jela su iz tradicionalne srpske kuhinje, kao i brojni internacionalni specijaliteti, koji prelaze put od veštih ruku naših kuvara do Vašeg tanjira i srca… Prateći trendove ugostiteljstva, pored standardnih usluga nudimo i mogućnost organizovanja raznih događaja po izuzetnim uslovima. Takođe, postoji mogućnost i iznajmljivanja limuzine za posebne prilike.

Prelep ambijent restorana je specijalizovano mesto za proslave, venčanja, bankete, koktele, prijeme i sve druge vrste svečanosti.

Dvokrevetne sobe su divno prirodno osvetljene tokom celog dana a krasi ih i predivan pogled na prirodu ili kristalno čisto jezero Provala. Kvalitetni kreveti i jastuci garantuju udoban i miran san, dok udobni ogrtači i mekani peškiri pružaju potpuno opuštanje posle napornog dana. Naši dizajneri su se pobrinuli za svaku sitnicu, za sve one koji posebno žele da uživaju u dizajnu svoje sobe, . Autentičan dizajn u kome se mislilo na najsitnije detalje predstavlja pravu poslasticu za uživanje i poslovnim putnicima i romantičnim parovima. Sve sobe poseduju Smart TV uređaje sa kablovskim kanalima, besplatan Wi-FI, mini bar i kompletno opremljeno kupatilo.

Plaketa koju dodeljuje Privredna komora Vojvodine, naboljem restoranu u Vojvodini u 2018 godini pripala je nama, na šta smo veoma ponosni, što je takodje pokayatelj našeg kvaliteta.

Dođite i uverite se u našu jedinstvenu turističku kompletnu ponudu! Mi Vas čekamo!

„Bački dvor“ Jezero Provala, Vajska

Info:

 • – Adresa: Jezero Provala, Duboka vena bb, Vajska
 • – Kontakt: 064/8850479, 064/8850480
 • – Web sajt: backidvor.rs/
 • – Email: backidvor@gmail.com
 • – Mesta za sedenje (unutra): Restoran sala 250 MESTA + VIP sala 30 mesta
 • – Mesta za sedenje (napolju): 160
 • – Wifi internet: Da
 • – Petfriendly: Da
 • – Plaćanje gotovinom: Da
 • – Plaćanje karticom: Da
 • – Parking: Ima, 30 mesta
 • – Radno vreme: Svakog dana, leti od 08 do 23h, zimi od 10h do 23h
 • – Tip muzike: Po dogovoru
 • – Smeštaj: Osam kompletno uređenih dvokrevetnih soba